Начало |  Малки обяви |  Времето |  Галерия |  Реклама |  Контакти |  Полезни връзки


Добавете обява

Сервизен център Видием-про Благоевград Сервизен център Видием-про Благоевград
Ремонт на компютри, сервиз лаптопи, поправка на телевизори в Благоевград. Изграждне на wi-fi мрежи, монтаж и проектиране на видеонаблюдение. Работим и с куриери.
За контакти: Благоевград, площад Димитър Кощанов 5, тел. 0878 818 428, e-mail: vidiempro@gmail.com
Мария Петрова
Сайт за безплатни обяви с възможност за качване на фотографии. Пуснете своята обява напълно безплатно. Огромно разнообразие от категории в които можете да пуснете обява и да прикрепите до пет фотографии.
За контакти: e-mail: topobiavibg@gmail.com
ОК Сервиз (гр. Банско)
Разпространява и поддържа бизнес софтуерни решения произведени от Тринити Софт в сферата на туризма и търговията, предлага всички видове фискални апарати и принтери, компютри нови и втора употреба, системи за видео наблюдение, и консумативи. Освен това,предлага квалифицирани консултации, проектиране, внедряване, обучение, гаранционна и извънгаранционна поддръжка и други услуги в областа на високите технологии
За контакти: гр. Банско, Бул. България №18, тел. 0749/ 864 22, e-mail: office@okservice-bg.com


Каталог на фирмите в България Безплатни обяви! Монтана

Информационен портал за Пирин - новини; безплатни обяви за Банско, Разлог, Благоевград, Сандански и региона. Използвана е информация и новини от БТА, БГНЕС, Информационна Агенция Фокус и други източници на новини в Интернет.