Начало |  Малки обяви |  Времето |  Галерия |  Реклама |  Контакти |  Полезни връзки


Добавете обява

Хотел Думанов (гр. Банско) Хотел Думанов (гр. Банско)
Хотел Думанов е разположен в полите на Пирин планина, непосредствено до начална станция на кабинковия лифт. Изграден е в старинен бански стил съчетан умело с камък и дърво.

На разположение на гостите са атрактивна 260 местна механа и луксозен лоби бар.

За Вашият комфорт и отпускане Ви предлагаме перфектно оборудван спа център (сауна, парна баня и джакузи), фитнес и масажен салон.

Разполагаме още със собствен паркинг с видеонаблюдение, банкомат, ски гардероб и интернет кафе.
За контакти: Банско, ул. Найден Геров №15, тел. +359 749 /8 50 51, +359 889 008 909, e-mail: hotel@dumanov.com
Мотел Монца Мотел Монца
Все още не сте решили къде да прекарате един от най-големите християнски празници „Великден”! Мотел „Монца” Ви представя специалното си предложение. Отседнете при нас и ние ще се погрижим Вашият престой да се превърне в един незабравим момент. Възползвайте се от възможността да посетите най-големия манастир в България, а именно Рилският манастир, за тази цел мотелът предоставя транспорт, както и екскурзовод. Предлагаме отстъпки за групи и продължителен престой. На разположение на гостите е денонощен, безплатен и охраняем паркинг, безжична интернет връзка и още много други удобства. Със своето стратегическо местоположение, нашият обект предлага палитра от възможности за запълване на свободното ви време: Забележителности като: Стобските пирамиди, гр. Мелник, Рупите, Роженски манастир, квартал Вароша в Благоевград. А за любителите на екстремните спортове: открит е сезона за рафтинг по река Струма /само на 10 км от хотела се намира първата станция за спускане по реката/. Привържениците на риболова могат да „хвърлят въдиците си” само на 10 метра от хотела. Не се колебайте, а се обадете и резервирайте Вашата стая. В ресторанта ще Ви поглезят с козунак и боядисани яйце, вкусно приготвени ястия и приветливо отношение.
За контакти: Благоевград, тел. 0878 64 70 46, e-mail: motel_monza@outlook.com
Монца Монца
Мотел „Монца” е част от Комплекс „Монца”, разположен по поречието на река Струма, на 4 км от Благоевград, на 47 км от Разлог и Банско, на 72 км от Петрич и на 76 км от Гърция. С възловата си позиция на главен път Е79, мотелът е идеалното място за междинна спирка на пътуващите туристи, които ценят комфорта, удобството, доброто отношение, хубавата храна, както и допълнителните услуги, от които могат да се възползват.
Комплексът се състои от Мотел, шоурум, магазин за резервни части, оторизиран сервиз на Toyota и Citroen, както и официален автосервиз, предлагащ пълната гама от технически услуги, автомивка и др.
Мотел „Монца” предлага 14 стаи с капацитет от 30 места, от които 3 фамилни стаи, 9 двойни стаи и 2 единични стаи. Стаите са оборудвани с всички необходими удобства, за да могат гостите на мотела да се чувстват удобно и в пълна сигурност. Стаите са просторни и са оборудвани с:
- Самостоятелна баня;
- Локално отопление;
- Климатик;
- Цифрова телевизия;
- Оптичен интернет;

Гостите на хотела могат да се възползват и от предлаганата разнообразна закуска срещу допълнително заплащане. Децата до 2 годишна възраст се настаняват безплатно, деца от 2 до 12 годишна възраст заплащат 50% от стойността на нощувката.
На разположение на гостите на мотела е денонощен охраняем и безплатен паркинг. Уютният ресторант с капацитет от 50 места, предлага на гостите разнообразно меню, включващо както традиционните български гозби, така също и европейски ястия. Гостите на мотела могат да се възползват пълноценно от престоя си като посетят някои от великолепните и световнопризнати забележителности в региона, такива като: Рилският манастир, Стобските пирамиди, Бодрост, Църквата „Въведение Богородично” в Благоевград, едноименният квартал Вароша в Благоевград, гр. Банско и много други. За тази цел, мотелът разполага със собствен превоз, както и с екскурзовод, за да може тази културна обиколка да се превърне в едно незабравимо преживяване.
За вашата бизнес среща или конферентно мероприятие, мотелът разполага със зала с капацитет от 40 места, оборудвана с необходимата техника и съоръжения.
Мотелът предлага отстъпки за групи и за продължителен престой.
Ако търсите професионализъм в обслужването, гостоприемство, гама от допълнителни услуги, приятен престой и майсторски приготвена храна – Това е вашето място!
За контакти: Благоевград, тел. 0878 64 70 46, e-mail: motel_monza@outlook.com
Университетски център Бачиново - Благоевград Университетски център Бачиново - Благоевград
Отличните условия за организиране на срещи и мероприятия или туризъм в Университетски Център „Бачиново” - Благоевград се допълват с добро гостоприемство, безупречно обслужване и модерно техническо оборудване. Университетският център предлага възможност за краткотраен и дълготраен отдих и провеждане на различни мероприятия или събития. Всичко това е съчетано с добро ценово предложение.
Центърът разполага с конферентна зала – 150 места; оборудвани зали за конференции, дискусии, семинари и други с общ капацитет 270 места; интернет зала, Спортно възстановителен център и фитнес зала; ресторант – 150 места; бар-кафе; охраняем паркинг. Университетският Център разполага със СПА център - сауна, парна баня, зала фитнес, зала масаж, тенис на маса, велосипеди.
За контакти: тел. +359 73 83 18 24, e-mail: bazabachinovo@swu.bg
Национална Туристическа Платформа
Банско - най-големият ски курорт на Балканите - разполага със 75 км.професионалнии ски писти.Уникално място за планински туризъм и почивка сред стара българска архитектура и хотели с всички удобства за пълноценен отдих,спа спорт и развлечения.
За контакти: e-mail: operator-1@inbulgaria.bg
Виктори Пропърти Мениджмънт ООД Виктори Пропърти Мениджмънт ООД
Апартаментен хотел “Каза Карина” е луксозен апартаментен хотел, разположен в подножието на Пирин планина, в един от най-красивите български курорти - Банско. Разположен е на около 100 м.от кабинковия лифт, 250 метра от Парк Пирин и около 1000 метра от центъра. Спокойствието и уюта на хотела и доброто обслужване Ви гарантират приятна и незабравима почивка в полите на Пирин планина. Хотелът предлага отлични условия за протичане на всякакъв вид семинари, конференции и фирмени мероприятия.
За контакти: ул. Кралев двор 5, тел. 0884519400, e-mail: info@bansko-casakarina.com
Премиер Лъкжъри Маунтън Ризорт Премиер Лъкжъри Маунтън Ризорт
Добре дошли в Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, новият 5-звезден хотел, разположен в подножието на Пирин планина, в град Банско. Заобиколен от изключителната природа на планината, хотелът предлага луксозно настаняване, изтънчена кухня, превъзходни СПА и уелнес съоръжения и първокласно обслужване сред спокойна обстановка. Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт е мястото за Вас. Независимо дали ще пожелаете да прекарате времето си в активна дейност сред природата, да релаксирате, да се наслаждавате на специални СПА процудери или да прекарате незабравими мигове с Вашето семейство или обичани хора, ние ще се радваме да Ви настаним в нашите луксозни стаи и апартаменти и да Ви предложим отлично обслужване.
Хотелът се намира в непосредствена близост до ски станцията "Гондола" и историческия център на Банско.
За контакти: ул. Караманица 11, тел. 00359 749 50500, e-mail: a.papadopoulos@premiermountainresort.com
Хотел Болкан Джуъл Хотел Болкан Джуъл
С няколко думи ви представяме Болкан Джуъл Комплекс. Balkan Jewel е 3-звезден делукс апарт-комплекс с 160 модерно обзаведени и просторни апартаменти, ресторант, лоби бар, СПА център (сауна, парна баня, стая за релакс), фитнес, външен басейн, игрална зала, детски кът, конферентна зала. Разположен в подножието на величествената Пирин планина, само на 300м от Пирин Голф игрището в гр. Разлог, комплексът е идеалното място за активни почивки, семейни ваканции, групови и корпоративни мероприятия, семейни тържества през цялата година.

Ще се радваме да ви посрещнем в Balkan Jewel Комплекс!
За контакти: м-т Бетоловото, тел. 0882 912 270, e-mail: reservations@balkanjewel.com
Офир Сандански - Бутиков комфорт Офир Сандански - Бутиков комфорт
Искате да се потопите в атмосфера на комфорт, спокойствие и тишина?Имаме удоволствието до ви предложим почивка в комфортния БИО хотел ОФИР, расположен в екологически чиста и лечебна местност в България-град Сандански.
„На една ръка” разстояние, само 1 км. от центъра на града, но откъснат от градския шум и суета се намира Бутиков БИО хотел ОФИР. Благодарение на уникалния архитектурен замисъл, ръчната изработка на интерьора и луксозното настаняване, тук ще почуствате неповторимото съчетание на домашен уют и курортен релакс. Расположен на един от живописните хълмове над града тук пълноценно ще се насладите на лечебния климат, известен от древни времена. Кристалните води на басейна, лечебния въздух и релакс зоната ще Ви осигурят добро настроение, здраве, тонус и пълноценен отдих сред природата. Хотелът е идеалното място за профилактика и лечение на бронхиална астма. Поради спецификата и архитектурния замисъл е предпочитано място от семейства с малки деца.
БИО хотел Офир е построен в съответствие с международните стандарти на най-добрите хотели, стриктно спазвайки екологичните критерии. Съвременния детски кът, обезопасения басейн и открит бар са прекрасно място за партита и рожденни дни на вашите малчугани. Външния ресторант-барбекю и вътрешния A-la carte позволяват организирането на тържества и сватби, които ще оставят незабравими спомени, а конферентната зала е решението за вашия тийм билдинг или фирмено мероприятие.
Тук, сред тишина и спокойствие, нарушавано единствено от чуруликащите птички и уханието на рози, може да се насладите и на вкусните ястия, предлагани от главен готвач на хотели „Офир”.
Посетете ни и усетете различния хотел!
За контакти: Сандански, Поленица,ул.Младост № 1, тел. 0893 326 200, e-mail: sandanski@ofir-bg.com
Thomas Palace Thomas Palace
Томас Палас (Thomas Palace) е на главната улица на град Сандански. Сградата е нова, 5 етажна и представлява архитектурна забележителност. Разполага с 5 луксозни апартамента, подходящи за 1 до 4 човека.
Намира се в топ центъра и до него е всичко, от което се нуждае посетителят на град Сандански - паркът, ресторанти, кафетерии, казина, бутици, центрове за масаж, спа, красота, деца, комуникации и др.
Цената на апартамент е 40 лв. При 6 и повече нощувки цената е 35лв.
За контакти: гр. Сандански, ул. "Плиска" 3, тел. 0893 687 998, e-mail: thomaspalace@gmail.com
Планински Романс ***
Хотел Планински романс-СПА е с 3 звезди. Разположен е само на 500 метра от начална станция на лифта, 10мин. от центъра на града, в много приятен и тих район.
Построен е в традиционен бански стил и разполага с 11 студия, 9 луксозни апартамента с една спалня и 4 апартамента с две спални, обзаведени с висококачествена мебелировка от масивно дърво.
Луксозният ни СПА комплекс предразполага да се съчетае ваканцията в планината с многообразни релаксиращи процедури. СПА центърът разполага с 6 местно джакузи, 2 парни кабини, сауна, хамам легло, хидромасажна вана и фитнес зала.
Гостите на хотела ползват безплатно: закуска, интернет и фитнес.
Механата ще Ви потопи в духа на старите бански традиции, а кулинарният виртуоз Майстор Станчо ще Ви нагости с отбрани местни специалитети. Ястията се приготвят пред клиентите – „ show cooking” - на дървени въглища, пещ или жар, по тайни рецепти с горски подправки.
За контакти: Банско,ул.Захари Стоянов-54, тел. 0885 992 333, e-mail: mountain_romance@mail.bg
Ски хотели в Банско
Евтини хотели и апарт хотели в най-големия ски център в България Банско. Предлагаме ви 3 и 4 звездни хотели близо до ски лифта Банско. Апарт-комлекси в Банско: Белведере, Гранд Монтана, Мон Блан и Сноупла. Резервации: онлайн запитвания, по телефон и на място.
За контакти: тел. 0874 104 731, e-mail: petaralek@gawab.com
Интерхотел Сандански Интерхотел Сандански
Интерхотел Сандански има нова и модерна визия. Разположен е в центъра на гр.Сандански, на входа на красивия градски парк. Хотелът предлага отлични условия за настаняване и конферентни прояви, възможности за тиймбилдингови активности на открито, както и най-големият Спа и балнео център в България. Възползвайте се от нашите промоционални оферти за пролетните празници! Подарете си една незабравима почивка на атрактивни цени!
За контакти: тел. 0746/ 3-11-36, e-mail: marketing@ihsand.com
VisitBlagoevgrad VisitBlagoevgrad
Visit Blagoevgrad е портален сайт на град Благоевград и в него може да откриете всичко свързано с настаняването в града - хотели - актуални оферти и цени, квартири, апартаменти под наем, заведения, магазини.
Може да се запознаете със забелижителностите на града, да разгледате галерия от снимки от Благоевград.
За контакти: e-mail: help@visitblagoevgrad.com
Panorama Resort ****, Банско Panorama Resort ****, Банско
Панорама Ризорт Банско е нов дизайнерски комплекс, който се намира в местността Св.Иван Рилски на 750 м. от лифта.
Комплексът разполага със стилно, модерно и уютно обзаведени стаи, студиа и апартаменти, от които се открива красива панорамна гледка към Банско и Пирин планина.
Комплексът е подходящ за организиране на бизнес срещи, семинари, конференции и подобни мероприятия.
За комфорта на своите гости Панорама Ризорт разполага с ресторант и лоби бар.
За контакти: Банско, тел. рецепция: 0749/83 064, 0884/977 331, e-mail: sales@panorama-bansko.com
Хотел \ Хотел "Изворите" - гр. Банско
Разположен в подножието на Пирин планина, сред гъста иглолистна гора, хотел "Изворите" предлага уединеност и спокойствие, а традициите на "възрожденския център" - Банско, превръщат ваканцията Ви в приключение.
Изграден в традиционен национален стил, хотелът предлага всички удобства и по съвременен стандарт - ресторант, нощен бар, барбекю, сауна, ски гардероб, учебна ски писта със собствен влек, безплатен паркинг, моторни шейни под наем.
Непосредствената близост на "Изворите" до ски пистите осигурява много добри условия за любителите на зимни спортове.
За контакти: тел. 0889266927, e-mail: office@hotel-izvorite.com
Хотел Кралев Двор (гр. Банско) Хотел Кралев Двор (гр. Банско)
Хотел „Кралев двор” разполага с 4 свойни стаи, 3 стаи с по три легла и 8 мезонета. Четири от мезонетите са с по две бани. Всички те са оборудвани с ТВ, Интарнет, минибар и електронен сейф. Имат тераси с чудесен изглед към планината. На разположение на гостите са още лоби-бар, ски гардероб за собствено оборудване, сауна, паркинг. Има възможност и за различни видове релаксиращи масажи.
За контакти: гр. Банско, ул. Терзи Никола №3, тел. +359 749 88527, e-mail: kralev_dvor@abv.bg
Сити Апартмент Хаус Сити Апартмент Хаус
Разположен в центъра на град Сандански, хотелът предлага отлични условия за почивка и развлечения.

"Сити Апартмент Хаус" разполага с 6 апартамента и 17 стаи, оборудвани съгласно най-новите съвременни тенденции. Всяка стая и апартамент разкриват красива гледка към уникалния парк на Сандански.
Ресторантът на хотела е решен в съвременен стилен дизайн и предлага на гостите и посетителите луксозна и комфортна атмосфера. Можете да се насладите на многообразие от ястия деликатеси и редки специалитети от интернационална кухня, както и на богата селекция от национални и европейски вина.
За контакти: България, Сандански 2800 ул. "Банска" 4, тел. +359 (746) 34 000, e-mail: info@cityapartmenthotel.com
Uniqato hotel Uniqato hotel
Добре дошли в хотел Уникато вече и в град Банско! Това е бутиков хотел, създаден за индивидуални зимни и летни ваканции или уик-енди сред съвършена обстановка. Намира се на ски-зоната, точно срещу Кемпински Гранд Арена и е прекрасно съчетание на съвремено изискано място за почивка и релакс и удобно разположене за любителите на ски спорта и природата. Студията са изключително просторни и светли, обзаведени в меки тонове на зелено, дървесно кафяво и екрю, сякаш продължавайки природните гледки на прекрасната Пирин планина. СПА центърът е на разположение на гостите на хотела и предлага: солариум, парна баня и сауна.
Капацитет на хотела: общо 16 студия и апартаменти, от които:
• 11 студия
• 1 апартамент с една спалня
• 1 партамент с две спални
• 1 мезонет
• 2 мансардни студия
Всички са обзаведени с минибар, сейф, кабелна телевизия и DVD, сешоар, безжичен интернет и директен телефон. За спокойствието на гостите на разположение е подземен охраняем паркинг с ограничен досъп с капацитет 17 автомобила.
Допълнителни услуги:
• 20% отстъпка при румсервиз
• Факс,принтер и копир
• Ски гардероб

Ресторант “Виктория” е много популярна верига в София със своето разнообразие от ястия, подбрани вина и забележително обслужване. Ако желаете да се отпуснете в уютната обстановка на ресторант “Виктория” Ви препоръчваме да направите и резервация за маса.

Насладете се на вълшебна бяла зима и прохладно зелено лято в Банско!
За контакти: ул. Пирин 119 Банско 2770, тел. 0749 84160, e-mail: bansko@uniqato.com
Florimont Hotel&Casino&Spa Florimont Hotel&Casino&Spa
‘’FLORIMONT Hotel&Casino&Spa’’ е нов луксозен комплекс, намиращ се в подножието на Пирин планина в един от най-красивите български градове - Банско. Създаден по висок европейски стандарт комплексът предлага на своите гости 300 места във VIP стаи , луксозни стаи ,стандартни двойни стаи, студиа и апартамента. Всичките разполагат с телевизор, мини бар, телефон, а студиата и апартаментите са с оборудвани кухни.
ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ ПРЕДЛАГА:
РЕСТОРАНТ (Лашова механа) с изискана интернационална кухня.
КАЗИНО с класически ролетки (от 02.02.2009)
НОЩЕН БАР (Black Rose).
ДИСКОТЕКА – „НАЙ КЛУБ”
ЛОБИ БАР
ДЕТСКИ КЪТ С АНИМАТОР
КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР И ФРИЗЬОРСКИ САЛОН
ЗА ОТТДИХ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ПРЕДЛАГА:
СПА център с витаминен бар, масажни кабинети, фитнес, парна баня, тангентор, джакузи, басейн, сауна, където се предлагат следните услуги: Хидротерапия, Таласотерапия , Флотация, Хамам Масаж, Грижа за кожата, Масажи, Масаж с топли камъни, Обвивания.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:
паркинг, транспорт до ски съоръженията на гр. Банско, ски под наем, ски учители, планински водачи за пешеходни маршрути, екскурзоводи за тематични разходки в музеите на гр. Банско и гр. Разлог, обиколни турове и екскурзии до Рилски манастир, гр. Мелник, Роженски манастир, с. Добърско и др.
За контакти: Банско, ул. "Глазне" 5, тел. 0878 108 874, e-mail: office@florimont.bg
Хотел Баряков Хотел Баряков
Бъдете наши гости, останете ни приятели!
Компактен и уютен хотелът ни се намира на 150 м от начална станция на лифт”Гондола” и на 15 мин. от центъра. Разполага с 4 двойни лукс, 18 двойни стаи, бар фоайе, зала за закуска интернет и зала за семинари, сауна, ски гардероб и механа в центъра на града – ”Барякова механа”. Подходящ както за индивидуални туристи така и за групи до 50 човека в зависимост от вида настаняване.
Предлага на своите гости спокойствие, гостоприемство и незабравими преживявания.
За летния сезон по предварителна заявка от страна на гостите организираме пикници, пешеходни турове в Пирин с планински водачи, ловен туризъм, риболов, конна езда в Бачево, екскурзии до Мелник, Роженски манастир, Рилски манастир, Добърско, Белица.
За контакти: гр.Банско, ул."П.Яворов"41, тел. 0887251921, e-mail: hotelbariakov@gmail.com
Комплекс \ Комплекс "Шатра" - Сандански
Вашият релакс в забързаното време, вашата реализирана мечта,оазис в парка на град Сандански! Автентичен облик и самобитност. Спокойствие,тишина и безвремие, превръща престоя в истинска наслада.
За контакти: Сандански, Паркова зона, Комплекс "Шатра", тел. 0898651902, e-mail: shatrata@gmail.com
Хотелски комплекс \ Хотелски комплекс "Елегант"
Хотелът се намира във VIP зоната на град Банско, в близост до ски лифта. Всяка стая е оборудвана с удобни френски легла, TV, мини бар, телефон, безплатен сейф, вана, сещоар,
безжична интернет връзка. За удобствно на гостите има кът за отдих, лоби бар, охраняем паркинг с видеонаблюдение и ско гардероб.
За контакти: Пейо Яворов №31, тел. +359 74988860, e-mail: hotel_elegant@mail.bg
Хотел Баряков Хотел Баряков
Компактен и уютен, хотел Баряков се намира на 150м от начална станция на лифт ”Гондола”. Подходящ както за индивидуални туристи така и за групи до 40 човека в зависимост от вида настаняване. Хотела предлага битови вечери и дегустации на вина във винарната на ”Барякова механа”.
За контакти: гр. Банско, ул."П. Яворов" №41, тел. 0749 8 21 50 0887 251 921, e-mail: hotelbariakov@gmail.com
СПА хотел Римска баня (с. Баня)
Намира се на 5 км от Банско и Разлог. Комплексът е с течаща минерална вода и прекрасен въздух, който зарежда с енергия и здраве. Разполага с хотелска част, ресторант, лоби-бар, басейн с минерална вода, СПА център /сауна, римска баня,джакузи, фитнес, масажна/.
За контакти: с. Баня, тел. .+359 889/00 55 66; + 359 48/86 08 24, e-mail: rimska_bania@abv.bg
Хотел Припеците (с. Годлево)
Намира се в полите на Рила, на 12 км от Банско, с прекрасна гледка към Пирин, възможност за ски в Банско, Добринище, Кулиното, Семково. Предлага еко туризъм в Рила и Пирин, туристически и еко пътеки, конна езда, маршрути за екстремни спортове, тимбилдинг на фирми, фото сафарита и фото пленери.
За контакти: с. Годлево, тел. 07440 23 80; 0887 010 074, e-mail: hotel@pripetzite.com
Хотел ВИЛА РОКА (гр. Банско)
Намира се в непосредствена близост до централната старинна част на Банско на няколко минути от основния лифт с осигурен безплатен транспорт. Разполага с 89 стаи, от които 10 мезонета. Всички стаи са оборудвани с мини бар, телефон, TV, душ /вана. Има и ресторант със 100 места в Японски стил, както и уникален СПА център със закрит басейн, масаж, арома терапия, солариум, сауна, парна баня и джакузи.
За контакти: гр. Банско 2770, Ул. Глазне №37Б, тел. +359 7498 8337;, e-mail: hotel@villaroka.com
Хотел Бояджийски (гр. Банско)
За да разберете какво се нарича наистина чудесна ваканция, екскурзия или просто посещение в Банско, изберете хотел Бояджииски. Комфортът и приятно ви изкарване е нашата цел.
За контакти: 2770 гр. Банско, ул. Иван Михайлов №16, тел. 07443/3908, 088/9391246
Хотел Гърбеви (гр. Добринище)
Каним ви да прекарате почивка в китното село Добринище, разположено на централно място в планина Пирин, даващо ви достъп до най-красивите и удобни места за изглед туризъм или ски.
За контакти: гр. Добринище, ул. "Александър Стамболийски" №21, тел. 0887 796486, e-mail: dandu@abv.bg
Хотел Викони (гр. Банско)
Разполага със следния вид стаи: 9-DBL, 2-DBL/lux/, 3-TRPL, 3-APP. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, TV, телефон, мини бар, Интернет. Разполага със сауна фитнес, масажи за зимния сезон, закрит плувен басейн, джакузи. Предоставя трансфер до Банско и до началната станция на лифта.
За контакти: гр. Банско 2770, ул."Бъндерица" №30, тел. +359 (749) 88830,88831; +359 (899) 833 335, e-mail: hotel_vikoni@abv.bg
Хотел Катерина (гр.Банско)
Разположен в подножието на Пирин планина, на четири километра от град Банско и на 8 км от ски пистите. Разполага с механа предлагаща разнообразни вкусни ястия. Идеално място и за вашите празници.
За контакти: гр.Банско 2770,, тел. (0749) 881 38; (088) 673 9854, e-mail: hotel-katerina@bansko.bg
Хотелски комплекс Танне (гр.Банско)
Четири звезден целогодишен луксозен българо-немски хотел, разположен в подножието на Пирин планина. Изграден е в национален стил-домашен уют от камък и дърво. От красивия двор, чардаците и балконите на стаите се откриват гледки към три планини - Пирин, Рила и Родопите.
За контакти: 2770 гр.Банско, ул. " Георги Настев"№7, тел. + 359 749 88100; + 359 749 88105; +359888632286, e-mail: info@hotel-tanne.com
Хотел Грами (гр. Банско)
Предлага на своите гости най-хубавия изглед към Пирин, тишина, спокойствие и прекрасно съчетание между архитектурата на ХIX и удобствата на ХXI век.
За контакти: гр. Банско, ул. Васил Друмев №6, тел. (0749) 884 07, (0749) 884 08, (088) 981 3768, (088) 530 4223
Хотел Перун (гр. Банско)
Разположен на изхода на гр. Банско, в непосредствена близост до ски съоръжения, хотел Перун предлага на своите гости 145 стаи. Всяка стая е оборудвана с телефон, телевизор, мини бар и всичко, необходимо за една спокойна и приятна почивка.
За контакти: гр. Банско 2770, ул. Георги Настев, тел. (+359 749) 8 8477, 8 8485; (+359 889) 100 263, e-mail: office@hotelperunbansko.com
Хотел Разлог (гр. Разлог)
Предлага на своите гости всички удобства, необходими за една спокойна и пълноценна почивка. На ваше разположение са уютен лоби бар, стилен ресторант с барбекю и жива музика, а за ценителите на хубавите вина сме приготвили богата селекция от най-доброто вино.
За контакти: гр. Разлог 2760, ул. Ал. Стамболийски 88, тел. 0747 80345 ; 80346, e-mail: office@hotelrazlog.com
Хотел Орфей (гр. Банско) Хотел Орфей (гр. Банско)
Съвременен 4-звезден комплекс за почивка и бизнес контакти разположен в центъра на Банско в уютната зеленина на градския парк.

Предлага на своите гости комфорта на 70 стаи и апартаменти в индивидуален стил, с тераса и прекрасен изглед към парка и планината. Всяка баня е с вана, а луксозните апартаменти са оборудвани с джакузи в банята и камина в дневната.

Ресторант, лоби бар и етно механа с атрактивна винарна задоволяват кулинарните вкусове на гостите. СПА центърът с вътрешен басейн (31-32
градуса) предлага голям избор от процедури и терапии. За конферентни прояви и обучения са на разположение 3 оборудвани зали, а уникалната атракция за нестандартни събития е големия затревен вътрешен двор с градина.

Специално за деца - в просторните стаи могат да се настанят 1 или 2 деца допълнително. В басейна има специална детска секция. В хотела е отделена и детска стая, електронни игри, а заграденият двор е прекрасно място за игра на открито.
За контакти: 2770 гр. Банско, ул. Баньо Маринов 2А, тел. (+359) 89 999 14 88, (+359) 749 888 15; (+359) 749 888 16, e-mail: info@orphey.com
Хотел България (гр. Банско)
Разположен е на изхода на Банско към ски съоръженията. Предлага на гостите си 30 стаи и апартамент, оборудвани с телефон,TV, мини бар и всичко за една спокойна и приятна почивка. Разполага със закрит плувен басейн с градина и джакузи, спортен център, ски-гардероб с обувки, ски и сноуборд на Rossignol, ски-училище, игрална зала симулатори, видео игри, интернет, заседателна зала, спортен и сувенирен магазин, подземен гараж и охраняем паркинг. Към хотела има и ресторант с разнообразна кухня и македонска музика на живо.
За контакти: 2770 гр. Банско, ул. Христо Матов 2, тел. 0749 880 10; 0749 880 11; 0886 200 650, e-mail: office@hotelbulgariabansko.com
Хотел Мон Блан (гр. Банско)
Работи целогодишно и предлага просторни апартаменти на разумни цени. Разположен е само на 6 минути пеша от кабинковия лифт и на около 5 минути от центъра на Банско. Предлага 30 апартамента с една, две и три спални, чудесно обзаведени и оборудвани с кухненски екстри, повечето имат планинска гледка. Хотелът разполага и с модерен спортен център със сауна, джакузи, парна баня и фитнес, паркоместа и подземни гаражи. През зимата предлага и собствен транспорт до кабинковия лифт.
За контакти: гр. Банско, ул. Добри Чинтулов №11, тел. +359 885 080 088
Kемпински Хотел Гранд Арена (гр. Банско)
Разположен в подножието на Пирин срещу авангардната станция на ски лифта, с която се изкачвате на 2.600 м до най-високите, покрити със сняг писти, съоръженията за freestyle и пистата за биатлон. Хотелът Гранд Арена в Банско ви посреща в петзвездният алпийски спа и уелнес курортен хотел.
За контакти: тел. +359 (0)749 88888, e-mail: reservations.grandarena@kempinski.com
Комплекс Тамплиер (гр. Банско)
Предлага просторни, самостоятелни, напълно обзаведени и поддържани апартаменти с прекрасна гледка към планината, като към това добавя и луксозна обстановка.
За контакти: гр. Банско 2770, Местност Грамадето, тел. (0749) 8 64 43; (0749) 8 67 40; 0878 753 773, e-mail: hotel@tamplier.com
Ривер Лодж (гр.Банско)
Новопостроен хотел разположен на 500 м от старинния гр.Банско на брега на река "Глазне". Разполага с апартаменти обзаведени съгласно най-високите стандарти и са в готовност за вашата ски ваканция. Предлага на своите гости паркинг, ски, удобна сауна и други удобства...
За контакти: тел. +359 887 086890, e-mail: maxim@river-lodge.net


Каталог на фирмите в България Безплатни обяви! Монтана

Информационен портал за Пирин - новини; безплатни обяви за Банско, Разлог, Благоевград, Сандански и региона. Използвана е информация и новини от БТА, БГНЕС, Информационна Агенция Фокус и други източници на новини в Интернет.