Начало |  Малки обяви |  Времето |  Галерия |  Реклама |  Контакти |  Полезни връзки


Добавете обява

Семеен хотел \ Семеен хотел "Аджев хан" (гр. Сандански)
Семеен хотел "Аджев хан" е разположен в началото на гр. Сандански, с изглед към живописната Пирин планина. Построен е в битов стил, характерен за къщите от този регион - съчетание от дърво и камък.

Хотелът разполага с атрактивна механа с чардак и лятна тераса-градина, където ще се насладите на типични български ястия, приготвени по оригинални рецепти, барбекю, чеверме, жива риба.

Ценителите на Дионисиевия елексир ще останат приятно изненадани от богата колекция бутикови и отлежали вина, които се съхраняват в енотечна зала.

На разположение на гостите е релакс център с джакузи, парна баня, масаж, както и игрална зала.

Заповядайте! Тук ще ви посрещнем с традиционно българско гостоприемство!
За контакти: гр. Сандански, ул. "Стефан Стамболов" №51, Околовръстен път, тел. 0746/3 11 40, 0887 60 70 80, e-mail: info@adjevhan.com
Хотел Бизева къща
„Бизева къща“ е семеен хотел в Банско, намиращ се на тиха улица. Той е построен върху родната къща на баба Елена Бизева, запазвайки традициите при строителството на банскалии. Дървени стрехи и ковано желязо приветстват гостите на Бизева Къща. Хотелът ви посреща с просторна рецепция и комфортен лоби бар за напитка и приятен разговор. Стилни парапети ви отвеждат до мезонетите, апартамента, двойните и тройни стаи. Тяхното разположение насочва погледа ви към планината, Вихрен и спокойствието на старо Банско. Бизева къща съчетава удоволствието от играта на билярд или партия шах с приятели. Уюта в хотела се допълва от почивката в цветния двор с чаша ароматно кафе или книга в ръка. Професионалният масаж и безплатната сауна са прекрасен начин за релаксация и удоволствие. Ресторантът на хотела съчетава домашно приготвена закуска и меню a la cart за вечеря. Хотелът има безплатен транспорт до начална станция на кабинковия лифт през зимата. Целогодишно е осигурен Wi-Fi интернет достъп и телевизия. Зимните писти на Банско чакат всяка година можещи и начинаещи туристи да се спуснат със ски, сноуборд и шейни. През другите сезони красотата на планината се разкрива чрез пешеходни преходи или на велосипед. Впуснете се в изживяването, което Хотел „Бизева къща“ ви предоставя!
За контакти: гр. Банско, ул. България 68, тел. 0887 76 10 46, e-mail: bizevhotel@mail.bg
Семеен хотел Войно Семеен хотел Войно
Разполага с 4 двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, телевизор, кабелна телевизия и минибар и достъп до интернет.

Също така с един апартамент с кухненски бокс, кафемашина и микровълнова фурна, DVD система, телевизор, кабелна телевизия, тераса и самостоятелен санитарен възел. Апартамента е с едно двойно и едно единично легло и с възможност за допълнително четвърто легло.
На разположение на гостите са механа с камина и кухня и лятна градина с барбекю.
За контакти: гр.Добринище, ул.Адам Трънка 25, тел. 0888 573 494, e-mail: vesi.g@voyno.com
Къща Яна село Баня Къща Яна село Баня
Къща Яна се намира в центъра на Баня и предлага пет просторни стаи, с капацитет 18 легла в 1 двойна, 1 тройна, 2 четворки стаи, 1 широк апартамент за 4-ма. Всяка стая има собствен санитарен възел, цифрова TV, WiFi интернет, напълно оборудвана куня и трапезария на разположение, камина на дърва. Лятна градина с маси и чадъри, шезлонги, широк двор за общо ползване.
За контакти: Ул. 'Шеста' - № 4, тел. +359-89-912-4491; 88-422-8250, e-mail: radkoaleks@abv.bg
Thomas Palace Thomas Palace
Томас Палас (Thomas Palace) е на главната улица на град Сандански. Сградата е нова, 5 етажна и представлява архитектурна забележителност. Разполага с 5 луксозни апартамента, подходящи за 1 до 4 човека. Всеки апартамент се сътои от:
- хол - кухненски бокс, хладилник, печка, телевизор, климатик, маса за хранене с 4 стола, ниска масичка, разтегаем диван, шкафове, прозорци от тавана до пода, пердета блекаут
- спалня - алуминиеви щори за пълна тъмнина, двойно легло, четирикрилен гардероб, бюро, стол, огледало, готовност и за детски кът
- санитарен възел - бойлер 80 литра, душ с ниска вана, тоалетна, мивка-мебел
- разпределително антре
- тераса - изглед към главната улиза, малка, мраморни балюстри.
Екстри: асьнсьор - хидравлик, луксозна кабина и домофон с цветна камера.
Намира се в топ центъра и до него е всичко, от което се нуждае посетителят на град Сандански - паркът, ресторанти, кафетерии, казина, бутици, центрове за масаж, спа, красота, деца, комуникации и др.
Цената на апартамент е 40 лв. При 6 и повече нощувки цената е 35лв.
За контакти: ул. Плиска 3, тел. 0893 687 998, 074 690209, e-mail: thomaspalace@gmail.com
Хотел \ Хотел "Припеците"
Хотел "Припеците" се намира в полите на Рила, на 12 км от град Банско, с прекрасна гледка към Пирин, възможност за ски в Банско, Добринище, Кулиното, Семково.

Хотел "Припеците" предлага: еко туризъм в Рила и Пирин, туристически и еко пътеки, конна езда, маршрути за екстремни спортове, тимбилдинг на фирми, фото сафарита и фото пленери.

Тук може да опитате екологично чисти храни с местен колорит.
За контакти: с.Годлево, общ.Разлог, тел. +359 887 010 074, e-mail: pripetzite@gmail.com
Апартаменти \ Апартаменти "Васи"
Апартаменти "Васи" се намират на тиха уличка в Добринище и са идеални за семейства с деца.
За контакти: Добринище, ул.Чобан Бойчо 6, тел. 0885598601, e-mail: vasilergin@abv.bg
Къща \ Къща "Алпиец"
Къща "Алпиец" се намира в центъра на Добринище и предлага уютно обзаведени стаи на добри цени.
За контакти: Добринище, ул.Васил Левски 17, тел. 074472166, e-mail: alpiec@abv.bg
Хотел  \ Хотел "Свети Георги"
Хотелът се намира в самия център на град Сандански. Градът е разположен в подножието на Пирин планина. Откроява се с изключително благоприятен климат през цялата година, което го прави привлекателно място за почивка през всеки сезон.
Хотелът разполага с:
* 15 двойни стаи
* 4 апартамента
* 2 ресторанта
Всяка стая разполага с: самостоятелен санитарев възел; сат тв; климатик; безжичен интернет; тераса, а апартаментите и с минибар/хладилник.
В хотела може да ползвате услугите на:
* автомобили под наем;
* бар
* конферентна зала- идеална за срещи с вашите бизнес партньори
* охраняем паркинг, които ви дава гаранция за сигурността на вашия автомобил
* в хотела ще намерите и салон за красота, които ще ви предложи съвременно фризьорство,маникюр и педикюр,различни козметични процедури и отпускащи масажи.
* стилният ресторант предлага богато разнообразие от домашно приготвена храна, местни специалитети, приготвени по автентични български рецепти, богат набор от качествени напитки, приготвени и поднесени с много любов и желаниел.
* рум-сервиз
Заповядайте! При нас ще намерите удобно място за почивка или бизнессреща на разумни цени.
За контакти: гр.Сандански ул.Пере Тошев №2, тел. 0746/3-24-94 ; GSM: 0878/299911, e-mail: svetigeorgihotel@abv.bg
Къща Татарски Разлог Къща Татарски Разлог
Перфектно разположена на тиха улица и същевременно на 2мин. от центъра на гр. Разлог, къща Татарски предлага перфектни условия както за почивка, така и възможност за настаняване на гости, посещаващи района с бизнес цели.
Къща ТАТАРСКИ предлага домашния уют и удобство на 4 двойни, 2 тройни стаи, 1 апартамент и един мезонет с камина.
На разположение на гостите е и прекрасна лятна градина с кафе с камина.
Осигурени са и паркинг-места за 10 автомобила.
За контакти: Разлог, тел. 0897085444, e-mail: gtatarski@dir.bg
Хотел Фурнаджиева къща (гр. Банско)
Намира в центъра на Банско до градската градина в близост до хотел Пирин. Местоположението му предразполага за добра почивка на тихо и спокойно място и същевременно е близко до заведения и магазини. Почиващите могат да ползват кухня снабдена с всичко необходимо, както и сауна. Гостите на хотела могат да ползват и четири места за паркиране на автомобили.
За контакти: 2770 гр. Банско, тел. +359 (0)749 82055; +359 (0)887 154221
Васильовата къща (гр. Банско)
Разположена е в южната част на Банско - в пазвите на Пирин планина. Освен автентична традиция предлага отличен стандарт и комфорт с прекрасния си вътрешен дизайн, съчетан с най-високо ниво и качество на използваното оборудване и материали, доставени от световно известни производители
За контакти: гр. Банско, ул. Найден Геров №15, тел. (+ 359 2) 953 22 30; (+ 359 2) 986 55 75; (+ 359 887) 927 623, e-mail: info@banskohouse.com
Къща Чобанови (с. Баня)
Разполага с четири двойни стаи и един апартамент, като всяка разполага с телевизор, самостоятелен санитарен възел и канапета, които са разтегателни и могат да се настанят още двама души.
За контакти: с. Баня, ул. "Втора" №15, тел. 07445 2687; 088 8104711, e-mail: zdravec@mail.bg
Хотел Авалон (гр. Банско)
Малък семеен хотел, собственост на английско семейство. Намира се в тих район в центъра на Банско близо до църквата и на 15 минути от лифта. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, кабелна TV, телефон. Някои от стаите разполагат и с безжичен Интернет.
За контакти: гр. Банско, ул. Ел Тепе №4, тел. 00359 (0) 7498 8399, e-mail: info@avalonhotel-bulgaria.com
Хотел Алпин (гр. Банско)
Един от първите частни хотели в Банско. Привлича своите гости с непоправимият дух, семеен уют и гостоприемство, а също и с достъпните си цени. Намира се в сърцето на курортния град, в старинният квартал до църквата "Св.Троица" и други културни забележителности, на 800 м. от начална та станция на ски-лифта.
За контакти: гр. Банско 2770, ул. "Неофит Рилски" №6, тел. (0749) 88-075; (089) 914 52 23, e-mail: alpin@bansko.bg
Вила Лирик (гр. Банско)
Вилата разполага с десет стаи. Седем двойни, три тройни и един апартамент с камина. Има механа с камина, сауна, джакузи, парна баня и фитнес уреди.
За контакти: 2770 гр. Банско; ул."Цар Борис" №17, тел. +359 (2) 983 2024; +359 (887) 277722, e-mail: lirik@multicom.bg
Хотел Рахов (гр. Банско)
Малък семеен хотел в югозападната част на гр. Банско на тихо и уютно място с великолепен панорамен изглед. В близост до кабинков лифт и центъра на града. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, тераса, мини бар, радио, телевизор с кабелна сателитна телевизия, безжичен Интернет.
За контакти: гр. Банско, ул. Стефан Караджа №32, тел. 0889 220 284; 0898 703 786, e-mail: rahoff_bansko@yahoo.com
Хотел Вихрен (гр. Банско)
Разположен е в централната старинна част на Банско. Предлага 11 двойни стаи, 6 апартамента тип мезонет, 1 апартамент Лукс и с един апартамент Супер Лукс. Стаите разполагат с мини-бар, TV, телефон. На разположение на гостите са подземен гараж, сейф, ски-гардероб, сауна с джакузи, ресторант с камина, пещ, барбекю и много зеленина.
За контакти: 2770 гр. Банско, ул. Пирин № 55-57, тел. +359 749 880 97; +359 749 880 98; +359 749 880 99, e-mail: office@hotelvihren.com
Вила Кристал (гр. Банско)
Разположена е в южната част на Банско в непосредствена близост до началната станция на лифта. Предоставя стаи под наем, категория две звезди. Намира се на около 1000м. надморска височина. Построена в традиционния за района архитектурен стил, съчетан с някои съвременни елементи на модерното строителство.
За контакти: гр. Банско, ул. "Христо Матов" N24, тел. +359 (7443) 23 64; +359 (888) 52 00 52, e-mail: vila_crystal@abv.bg
Калистрина Къща (гр.Банско )
Намира се точно до автогарата и гарата и е на пет минути пеша от центъра на Банско. Предлага на своите гости различни стаи за настаняване, оборудвани с TV, мини бар и телефон.
За контакти: гр.Банско 2770 пл."Македония"4, тел. +359 749 88548; 0898/ 608 688, e-mail: kalistrini@abv.bg


Каталог на фирмите в България Безплатни обяви! Монтана

Информационен портал за Пирин - новини; безплатни обяви за Банско, Разлог, Благоевград, Сандански и региона. Използвана е информация и новини от БТА, БГНЕС, Информационна Агенция Фокус и други източници на новини в Интернет.