Начало |  Малки обяви |  Времето |  Галерия |  Реклама |  Контакти |  Полезни връзки


Добавете обява

Крез-имоти Крез-имоти
Агенция Крез-имоти предлага на своите клиенти широк спектър от услуги, съобразени с нуждите на всеки отделен клиент, обхващащ цялостната дейност на търсене и предлагане на имоти. Пълни консултации и посредничество при покупки, продажби, наеми на апартаменти, къщи, офиси, парцели. Проучвания на пазара и оценки.
За контакти: гр. Разлог, ул. "Иван Вазов" № 9, тел. 0887 395 253; (0747) 80 163, e-mail: k_s1968@abv.bg
Имоти Банско БГ ЕООД Имоти Банско БГ ЕООД
Имоти Банско БГ ЕООД - Агенция за недвижими имоти специализирана в продажбата на Ваканционни имоти в едни от най-добрите зимни и летни курорти в България, като Банско, к.к. Слънчев Бряг, Несебър, Свети Влас ... С перфектното обслужване на клиентите ни, непрекъснато увеличаваща се база от качествени обяви за имоти както от инвеститори и строители, така и вторичен пазар, ние бързо се утвърдихме на пазара на ваканционните имоти.
За контакти: ул. Глазне 43, Банско, 2770, тел. +359 885 307 987, e-mail: imoti@imotibansko.com
Бест Дийл Пропъртис ООД Бест Дийл Пропъртис ООД
Прогресивна агенция, чиято цел е да намира най-добрите имоти за инвестиция - ние избираме само имоти, които се предлагат на цена по-ниска от реалната за сегашният пазар, което задължително е комбинирано с добро качество на самия имот.
За контакти: Банско, ул. Пирин 92А, тел. 0886638947, e-mail: info@bestdeal-bg.com
КРЕЗ КОНСУЛТИНГ КРЕЗ КОНСУЛТИНГ
Агенция КРЕЗ КОНСУЛТИНГ предлага на своите клиенти широк спектър от услуги,съобразени с нуждите на всеки отделен клиент,обхващащ цялостната дейност на търсене и предлагане на имоти. Пълни консултации и посредничество при покупки, продажби,наеми на апартаменти, къщи, офиси, парцели. Проучвания на пазара и оценки.
За контакти: Разлог, пл.Преображение 2,ет.2, тел. 0887 395 253, e-mail: kkonsulting@abv.bg
АДРЕС Недвижими Имоти - Кантора Сандански - 2 АДРЕС Недвижими Имоти - Кантора Сандански - 2
АДРЕС Недвижими Имоти – кантора Сандански 2 е вашият надежден партньор при покупко-продажба и наемане на имоти в района на Сандански, Мелник и Петрич. Ние извършваме всякакъв вид сделки с недвижими имоти - покупки, продажби, отдаване под наем, наемане, замяна на имот или предлагане на имоти срещу обезщетение. На нашия сайт ще откриете подробно описание и снимки на стотици оферти за продажба и наем на апартаменти, къщи, магазини, цехове, складове, ресторанти, парцели и земеделски земи. Предлагаме и нощувки в частни квартири или семейни хотели в Сандански без комисиона за наемателя, както и къщи под наем в Неа Ираклица, Гърция.
За контакти: Сандански, ул. Македония № 39, офис 202, тел. 0884186724, e-mail: address.sandanski@gmail.com
HauseCare недвижими имоти HauseCare недвижими имоти
Покупко - продажба на недвижими имоти на територията на Република България и Гърция.
За контакти: гр. Петрич, тел. 0876 667 096, e-mail: bigidispan@ath.forthnet.gr
Агенция за недвижими  имоти \ Агенция за недвижими имоти "ЛИДЕР+" ООД
Агенция за недвижими имоти „ЛИДЕР+” ООД е основана през 2024 г. в гр. Сандански. Агенцията е специализирана в областта на посредничеството при сделки с недвижими имоти: покупко-продажбите на различни видове недвижими имоти, включително и тези в строеж, отдаване под наем, извършваме и строително монтажни дейности. За максимална защита интересите на клиента агенцията дава консултации в областта на недвижимите имоти и инвестициите, съдейства за ипотечни кредити и оценки от лицензирани оценители, подготвя всички необходими документи и изготвя договори.
За контакти: гр.Сандански, бул. Свобода 7, ет.1 , офис 6, тел. 0887222312 , 0746/36525, e-mail: leader_plus@mail.bg
Би Тур Ем Енд Джи ООД Би Тур Ем Енд Джи ООД
Покупко - продажба на недвижими имоти на територията на Република България.
При нас клиентът винаги има право!
www.mg-propertiesbg.com
За контакти: гр.Банско, ул."Цар Симеон"38, тел. 0898 389 077, e-mail: mgtourmg@abv.bg
АДРЕС Недвижими Имоти - кантора Сандански 2 АДРЕС Недвижими Имоти - кантора Сандански 2
АДРЕС Недвижими имоти е най-голямата българска компания за недвижими имоти. АДРЕС Недвижими Имоти – кантора Сандански 2 е специализирана в сделки с недвижими имоти на територията на Сандански, Мелник и селата в община Сандански.
Можете да закупите имот от базата данни на АДРЕС - БЕЗ ДА ПЛАЩАТЕ КОМИСИОН!
За контакти: Сандански, бул. Свобода 7, вх. Б, ет. 2, тел. 0884 186 724, e-mail: mangelieva@address.bg
Виктория Пирин Инвест Виктория Пирин Инвест
Агенция за недвижими имоти
За контакти: 2770 гр. Банско, ул. "Рила" №3, тел. 0035974988598, e-mail: viktoriapirin@mail.bg
RS Invest-Razlog RS Invest-Razlog
Агенция за недвижими имоти, действаща на територията на Община Разлог, Банско и съседните планински селища. Специализирана е в областта на продажбата на недвижими имоти в планинските ски-курорти. Основната дейност е покупко-продажба на парцели, терени и земи в региона.
За контакти: гр. Разлог, ул. "Екзарх Йосиф" №5, тел. 0888/862 005; 0888/304 794; 0889/222 873; 0888/654 653, e-mail: rsinvest@abv.bg
Територия
Безплатни устни консултации. Реализацията на всички имоти съгласно ЗКМР. Строителство срещу обезщетение. Снабдяване с документи, необходими на сделка с недвижими имоти. Снабдяване с удостоверение за вещна тежест на имота и проверка за редовността на документите за собственост на имота.
За контакти: 2700 Благоевград, бул. "Васил Левски" No 13, ет. 2, тел. 073 / 88 46 33; 0898 24 22 57, e-mail: office@territory-bg.com
Имоти Банско
Ние сме Имоти Банско - Независима Агенция за Недвижими Имоти в Банско с повече от 7 години опит в пазара на Недвижими Имоти в Банско и региона. Като локална агенция нашата цел е да помогнем на клиентите ни да намерят най-добрите оферти за имоти и да направим процеса в покупката на имот възможно най-лесен.

Нашият екип е тук да Ви предложи първокласно и професионално обслужване независимо дали търсите или предлагате имот.

Нашият опит е помогнал на стотици клиенти да изберат най-добрата оферта за Апартаменти, Студия, Къщи... в Банско и региона.
За контакти: ул. Патриарх Евтимий, Банско, тел. +359 (0) 749/83082, 087 9846270, e-mail: ppenkov@imoti-naemi.com
Квантум
Агенцията е сравнително нова на пазара-стартира през първата половина на 2024 година. За краткия период на своето съществуване постигна бързо развитие, благодарение на амбициозния и опитен екип, съставен от водещи в своята професионална област експерти и служители. Това, което я отличава от останалите фирми в областта на недвижимите имоти е желанието да осигури абсолютно всички документи па конкретна сделка /дори такива, които не се изискват по принцип/ и да изясни до на-малки подробности всички аспекти на сделката, за да не допусне какъвто и да е шанс да се появят неочаквани проблеми с имота при неговото използване от клиента.
За контакти: 2770 гр. Банско, ул. Найден Геров №15, тел. +359 88 649 99 60, e-mail: bansko@quantumbg.com
Балканскичалет
Специализирана агенция в продажба на апартаменти в новостроящи се комплекси. Работи с определен брой от най-добрите български инвеститори. Провежда щателен юридически контрол преди промотирането на всеки нов обект. Осигурява пълно обслужване на клиентите, което включва: преговаряне за цени, отстъпки и срокове на плащане и препродажба преди завършването на обекта. Предлага опции за поддръжка и мениджмънт на завършените комплекси.
За контакти: гр. Банско, ул. "Пирин" №28, тел. 0889 633 086; 0749 86457, e-mail: sales@balkanskichalet.com;
Фактор-М (Разлог)
Занимава се с продажба на недвижими имоти-парцели, апартаменти и сгради в Банско-разложкият регион. Има и няколко топ оферти-имоти за по 200 евро кв. м в гр. Банско и в непосредствена близост до строящото се Голф игрище, както и до няколко новостроящи се SPA комплекси. Работи и с няколко английски компании.
За контакти: гр. Разлог, ул. "Яне Сандански" №34, ет.2, тел. 073/887 510; 0887 507 700


Каталог на фирмите в България Безплатни обяви! Монтана

Информационен портал за Пирин - новини; безплатни обяви за Банско, Разлог, Благоевград, Сандански и региона. Използвана е информация и новини от БТА, БГНЕС, Информационна Агенция Фокус и други източници на новини в Интернет.