Начало |  Малки обяви |  Времето |  Галерия |  Реклама |  Контакти |  Полезни връзки


Добавете обява

Белемезов ЕООД Белемезов ЕООД
Белемезов ЕООД е представител на най-реномираните марки Stihl и Viking в областта на градинската и горската техника. Продажба и сервиз на бензинови и електрически триони,коси и мотофрези. Лозарска и овощарска техника – ножици, храсторези, триони и пръскачки. Професионални и любителски инструменти за обработване на почвата и дръвчетата в градината.
Машинно заточване на вериги. Диагностика и ремонт на всички видове бензинови резачки.
Инструменти за строителството – перфоратори,бормашини, винтоверти, ъглошлайфи, прободен трион (зеге) марка AEG. Абразивни дискове за метал и неметал. Диамантни дискове за бетон, тухла и асфалт. Свредла за бетон и метал.
Мебелен обков марка HÄFELE – панти, дръжки, механизми, крачета, винтове, боркорони, дибли (дюбели), ключалки, дистанционери, сглобки, болтове, механизми с/без амортисьори, вкопани дръжки, водобранни лайсни, алуминиеви профили, кошчета за вграждане, гардеробни механизми, водачи за чекмеджета и други аксесоари.
Ръчни инструменти FACOM – клещи, отверки, ножовки и ножове, гаечни и тръбни ключове, тресчотки и вложки (камъни).
Продажба на неръждаеми въжета и крепежи.
За контакти: Благоевград Ул. Тодор Александров 103, тел. 0898 682 102, e-mail: belemezov@abv.bg
ВАМАК ЕООД ВАМАК ЕООД
ВАМАК ЕООД е официален вносител на гръцки латекси, мазилки и др. Фирмата разполага с машини за тониране на място, бояджии, шпакловчици и майстори на венецианска мазилка. ВАМАК ЕООД дава безплатни консултации по интериорен дизайн и цветово съчетание.
За контакти: e-mail: mail@vamak-ltd.com
ET Росица Узунова 2024 ET Росица Узунова 2024
Mагазин за работно облекло
За контакти: гр. Сандански, ул. "Воден" №11, тел. 0887502106, e-mail: shulca@abv.bg
Керамо (гр. Сандански)
Богато разнообразие от фаянс, теракота, гранитогрес, подови настилки, мебели за баня, санитарен фаянс, вани, душ-кабини, аксесоари за баня, кухненско оборудване, ВиК, лепила, консумативи и други.
За контакти: път Е79 - на 1 км от Сандански посока Кулата, тел. 0746 / 35196, 0746 / 31847, e-mail: office@keramo-bg.com
ИКА ЕООД (гр. Благоевград )
Дейността на фирмата е в областта на търговията с храни за домашни любимци и аксесоари. Има дистрибуторска мрежа в цялата страна. Официален представител е на следните фирми: Испанските - ELMUBAS IBERICA, IPES IBERICA. Немската IPH GROUP PET NUTRITION и френската CONTINENTALE NUTRITION.
За контакти: гр. Благоевград, ул. "Братя Миладинови" № 10, тел. 073/882 863
ЕТ Боян Смиленов (гр. Кресна)
Фирмата е основана през 1993 година с основна предмет на дейност търговия на естествени скално-облицовъчни материали. В момента предлага богата гама на цветове и размери естесвен камък за стенни облицовки и подови настилки (оформени, обрязани и неоформени плочи). Другата основна дейност на фирмата е производство на декоративно градинско обзавеждане: барбекюта, фурни-пещ, маси, пейки, чешми, кладенци, саксии и др. Занимаваме се и с производство на вътрешни камини. Те са на елементи и лесни за монтаж с чугунени тела и облицовка от естествен камък по желание на клиента.
За контакти: гр. Кресна - 2840, Международен път Е-79 (срещу ЖП-гарата), тел. ++359 (0)7433 2024, e-mail: info@smilenov.net


Каталог на фирмите в България Безплатни обяви! Монтана

Информационен портал за Пирин - новини; безплатни обяви за Банско, Разлог, Благоевград, Сандански и региона. Използвана е информация и новини от БТА, БГНЕС, Информационна Агенция Фокус и други източници на новини в Интернет.