Начало |  Малки обяви |  Времето |  Галерия |  Реклама |  Контакти |  Полезни връзки


Добавете обява

Краун Интериори и Обзавеждане Краун Интериори и Обзавеждане

За контакти: гр. Банско, ул. Св. Иван Рилски 26, e-mail: marketing@crown-interiors.com
Мебелна къща \ Мебелна къща "Оникс"
В Мебелна къща Оникс можете да намерите качествени български мебели от масивно дърво - бук, череша, ясен, дъб, орех, чам. Ние предлагаме цялостно обзавеждане за дома, вилата, офиса, както и ресторантско и хотелско обзавеждане в класически, съвременен и ретро стил.
Работим по индивидуален проект съобразен с желанията на клиента, както и по каталог.
Производствената ни база се намира в град Троян.
http://www.mebeli-oniks.com/
За контакти: Магазин Благоевград бул. Александър Стамболийски 40, тел. 073/88 08 07 / 0878 48 48 20, e-mail: info@mebeli-oniks.com
Мебели Big-choice - Благоевград
Мебели "Биг Чойс'99" ЕООД – мебели и обзавеждане. Мебели за кухни, дневни, хол, спалня, приста, ъглови легла с повдигащ механизъм, секция, шкаф за обувки, детско обзавеждане.
За контакти: Благоевград , Владо Черноземски 12, тел. 0888 977 364, e-mail: info@bg-mebeli.com
Интермодул - онлайн магазин за мебели Интермодул - онлайн магазин за мебели
Онлайн магазин за мебели. Обзавеждане на кухня, обзавеждане на спални, обзавеждане на хол и трапезария, столове, матраци, гарнитури, дивани разтегателни, кухненски ъгли, фотьойли, ъглови гарнитури, мебели за трапезария и хол, секции и други.
За контакти: Разлог, ул. "Гоце Делчев" № 26, тел. +359 747 81 220, e-mail: showroom_razlog@intermodul.bg
Fiore 2024 ООД Fiore 2024 ООД
Фиоре 2024 ООД предлага корпусна мебел и вътрешно оформление на домове, заведения, хотели, магазини. Предлагаме и възможност за изработване на мебелите заложени в проекта.. Разполагаме с екип от професионалисти в сферата на интериорен дизайн, проектирането и конструирането на мебели, както и консултанти относно избора на бяла техника и подови настилки. Фирмата е създадена и организирана с цел да бъде в услуга на клиента.
За контакти: гр. Дупница, тел. 0878 927 915, e-mail: office@mebelifiore.com
Мебелна къща "Classa" - "Балкан мебел" ООД
Цялостно обзавеждане за дома с мебели от масивно дърво: бук, дъб, череша, орех, чам, ясен. Кухни, спални, трапезарии, детски стаи, антрета, хотелски стаи, офиси. По поръчка и индивидуален проект. Разнообразие от уреди за вграждане, механизми и аксесоари, термоустойчиви плотове, обков, матраци от пенолатекс, осветителни тела. Прецизен монтаж и отлично обслужване.
За контакти: Благоеврад, бул. Ал. Стамболийски 42, тел. 073/880807, 0887 359573, e-mail: bld@mebeli-classa.com
Мебели Big-choice Мебели Big-choice
Производство на мебели от ПДЧ-кухни, спални, дтски стаи, антрета, гардероби, холни секции, холни маси, офис мебели. Изработка по индивидуален проект на клиента.
За контакти: Благоевград, жк.Струмско, ул.Яне Сандански 1, тел. 0888 977 364, e-mail: big_choice.98@abv.bg
Полежанов ООД Полежанов ООД
Ние предлагаме професионален дизайн и съвременни решения в изготвянето и продажбата на кухненско обзавеждане, спални, хотелско обзавеждане, мебели за дома и офиса.

Използваме само чисти материали - дърво, метал, камък, керамика, масив, ЛПДЧ, МДФ, витражни стъкла, които ще Ви позволят да съставите от отделни елементи своята кухня, спалня, детска, кабинет, хол. Можете да се доверите на нашата надеждност, стабилност и индивидуален подход към всеки клиент.

Ние постоянно следим новите тенденции в мебелната мода, използвайки ги в ексклузивни разработки. Ще Ви консултираме при избора, планирането и проектирането на Вашето обзавеждане. Всеки проект се разработва индивидуално в зависимост от предпочитанията на клиента.

Мебели Полежанов предлага широк асортимент от продукти, които изцяло ще удовлетворят Вашите желания и потребности, а достъпните цени удивяват всеки наш клиент. Ще се радваме да Ви предложим своите услуги по транспортиране и професионален монтаж.
За контакти: Банско, тел. 0889 55 35 05, e-mail: banskomebelgroup@gmail.com
Магазин Далия Магазин Далия
Предлага богат избор на пердета, завеси, спално бельо за вашия дом и хотел, декоративни килими. Голямо разнообразие от кинкалерия. Ниски цени. Постоянни намаления.
За контакти: гр. Банско, ул. Димитър Талев 1 /хотел Елена/, тел. 0898 72 73 88, e-mail: interfine_design@abv.bg
Корсика Стил Корсика Стил
Фирмата предлага проект, изработка и монтаж на мебели по поръчка; кухненско, детско, спално и офис обзавеждане. Вградени гардероби с плъзгащи врати механизми. Мебели от ЛПДЧ, МДФ. Богата гама цветове. Лизинг до 10 000 лв.
За контакти: гр. Благоевград, бул. Васил Левски № 17, тел. 087 8102840, e-mail: corsica@mail.bg
Интер Файн Дизайн ООД
Магазин Далия разполага с голям избор на висококачествено спално бельо /българско, турско - марките на фирмата Зорлу Холдинг /Тач и Кристал/. Предлагаме и евтино спално бельо за по-непретенциозните клиенти. Всякакви видове олекотени завивки и възглавници /силиконови, с гъши пух, ортопедични/, хавлиени кърпи, халати, покривки за маса, шалтета, подаръчни комплекти и др.
В магазина се предлагат пердета и завеси за всеки вкус и джоб, както и кинкалерия и аксесоари /конци, копчета, ципове, перделици, кукички за пердета, стопери, игли, текстилни апликации, ластици, велкро и др./
За контакти: гр. Банско, ул. Димитър Талев 1, тел. 0898 72 73 88, e-mail: interfine_design@abv.bg
ET \ ET "Алтея-3" - Троян
Предлага най-нестандартните мебели познати досега в България.
За контакти: Цецо Трифонов, Троян, "Римския път", тел. 0898742805, e-mail: spaik_25@abv.bg
Снегт ООД (гр. Банско)
Основната дейност на фирмата е: производство на мебели от масивна дървесина за дома и градината, озеленяване – ландшафтен дизайн, отдаване на стаи под наем (малък семеен хотел) в гр. Банско.
За контакти: гр. Банско, ул. България № 67, тел. (+359 88) 8319307, (+359 87) 213320, (+359 7443) 22-42, e-mail: snegt_bg@excite.com
Мехомия 1949 АД (гр. Разлог)
Водеща фирма в областа на дървообработването с профил производство на детски играчки, изнасяни за Германия, Италия, Франция и Холандлия. В последните 10 години асортиментът е разширен с производството на дървени детайли за мебели, домакински пособия, дюшеме, спортни артикули, градинска мебел. Работи както по собствени проекти, така и по проекти на клиента.
За контакти: тел. ++359 747 80072, ++359 747 80071, e-mail: office@mehomia.com
Фабрика за дървообработка ИКО (гр. Разлог)
Произвежда: дъски и греди от иглолистен и буков материал, ламелно слепени плотове от иглолистен и буков материал, слепени греди за покривни конструкции, детайли от иглолистен и буков материал, изсушени и предварително обработени за нуждите на мебелната промишленост, изделия от дървен материал по одобрени мостри-шкафчета, кутии, градински аксесоари и др., детайли за палети, европалети, екобрикети от дървесни стърготини (трици) и др.
За контакти: 2760 Разлог, ул "Христо Ботев" 1, тел. +359 747/ 80002; 80003, e-mail: office@iko.bg
Мебелфаб - АД (гр. Благоевград)
Фирмата е специализирана в производството на столове и маси от масивна букова дървесина. Фабриката е оборудвана с последно поколение CNC машини на една от водещие фирми в този бранш - "BACCI" - Италия, което гарантира перфектното качество на нашите продукти.
За контакти: гр. Благоевград, ул Димитър Солунски №3, тел. 0898 660 941, e-mail: info@mebelfab.com


Каталог на фирмите в България Безплатни обяви! Монтана

Информационен портал за Пирин - новини; безплатни обяви за Банско, Разлог, Благоевград, Сандански и региона. Използвана е информация и новини от БТА, БГНЕС, Информационна Агенция Фокус и други източници на новини в Интернет.